Divendres, 20 d'abril de 2018

TMB dona 20 equips informàtics reciclats a l'ONG Conductors Solidaris de Catalunya

 

Camió CSC / Arxiu TMB

TMB dona 20 equips informàtics reciclats a l'ONG Conductors Solidaris de Catalunya

Es tracta d'equips informàtics que han estat funcionant fins fa ben poc i que abans de ser entregats l'empresa els formateja i fa una revisió del seu estat d'ús i funcionament.

Redacció / 28.02.17 - 11:58h

Aprofitant la substitució dels equips informàtics dins del "pla renove", l'empresa, abans del lliurament a l'ONG, formateja les CPU i sotmet els ordinadors a un examen del seu estat i funcionament que els habilita per a l'ús. D’aquesta manera s'allarga la vida útil dels equips i es redueix el consum de recursos i els residus.

Conductors Solidaris de Catalunya, CSC, destinarà dos dels equips al seu ús propi i la resta aniran cap al Senegal, on l'ONG està col·laborant en el desenvolupament de diferents projectes.

CSC és una organització no governamental fundada fa 16 anys per empleats de TMB, especialitzada a organitzar combois d'ajuda humanitària a zones en situació de crisi humanitària o pobresa extrema. L'objectiu principal és oferir tota la planificació logística, el transport i la distribució del material que altres associacions, entitats o ONG sol·licitin i sense cap despesa per a aquestes.

Tots els diners que CSC recapta es destinen, íntegrament, als projectes que s'estiguin desenvolupant o pendents de desenvolupar-se. Les despeses dels voluntaris de CSC, ja siguin de viatges als projectes o d'altra mena, van a compte del cooperant.

 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Anys

Canal TMB

Captura video

Club GENTMB

Club GenTMB