Dijous, 20 de setembre de 2018

Homenatge pels anys de servei a l'empresa

 

Homenatge pels anys de servei a l'empresa

Dimecres passat, l'Auditori de Barcelona va acollir l'acte de les noces de plata i d'or dels empleats/es que celebraven  25 o 40 anys de servei a Transports de Barcelona i els 25 anys de servei a Ferrocarril Metropolità de Barcelona.

Redacció / 13.10.17 - 10:42h

La Sala Oriol Martorell de l'Auditori de Barcelona ha estat aquest any l'escenari de la celebració del reconeixement a 248 treballadors pels seus anys de vinculació a l'empresa. 

Es va iniciar l'acte al migdia amb una actuació musical i la projecció del vídeo corporatiu. Seguidament el conseller delegat, Enric Cañas, va donar la benvinguda als assistents i va dedicar als homenatjats unes paraules de felicitació.

Tot seguit es va donar pas a l'acte de lliurament dels diplomes de reconeixement pels anys de vinculació a TMB. La presidenta, Mercedes Vidal, i el conseller delegat, Enric Cañas, van lliurar les medalles i els diplomes a 150 empleats pels seus 25 anys de servei a TB i a 94 empleats pels seus 25 anys de servei a Metro. Acte seguit es van lliurar les plaques commemoratives i els diplomes a 4 empleats per 40 anys de vinculació a l'empresa d'Autobusos.

Va tancar l'acte la presidenta de TMB, Mercedes Vidal, que va donar l'enhorabona als homenatjats i els va agrair l'esforç i la dedicació de tots aquests anys. Seguidament va donar pas al vídeo 25 anys.

Finalment hi va haver un petit aperitiu i un photocall per als convidats a l'acte.

Treballadors homenatjats:

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Conceptes
Anys

Canal TMB

Captura video

Club GENTMB

Club GenTMB