Dimecres, 25 d'abril de 2018

La GenTMB tria “violència de gènere” com a causa solidària 2017

 

Mou-te contra la violència de gènere

La GenTMB tria “violència de gènere” com a causa solidària 2017

El resultat de la 7a edició de la campanya “Tria la teva causa” ha estat "Mou-te contra la violència de gènere", amb un 32,4 % de les votacions.

Redacció / 03.04.17 - 10:35h

Divendres va finalitzar el període establert per votar una de les quatre causes proposades pels treballadors de TMB en l'àmbit de l'acció social. La causa guanyadora ha estat la violència de gènere, amb un 32,4 per cent dels vots, seguida, per molt poca diferència de vots, per l'ajuda a les persones sense sostre amb un 28 per cent dels vots. La resta de vots s'han repartit de la següent manera: un 21,3 per cent per a la protecció i drets dels animals, un 18,4 per cent per a l'ajuda a les persones refugiades.

Un any més els treballadors de TMB han decidit quina és la causa social escollida i la campanya "Mou-te contra la violència de gènere" desplegarà un seguit d'accions que es desenvoluparan durant el darrer trimestre de l'any amb l'objectiu d'informar i sensibilitzar sobre aquesta lacra que pateix la societat.

"Tria la teva causa" va néixer l'any 2011, en el marc del Pla Director de Cooperació i Solidaritat, per donar la veu als treballadors de TMB a l'hora de decidir quin ha de ser, cada any, el projecte de referència en matèria de solidaritat. La veu de la GenTMB ha decidit al llarg d'aquestes 7 edicions la causa solidària per la qual lluitarà cada any. 

La GenTMB s'ha mogut per:

2011 “Mou-te contra el càncer”
2012 “Mou-te contra la fam i per l’eradicació de la pobresa” 
2013 "Mou-te per la gent gran"
2014 “Mou-te contra les malalties rares”
2015 “Mou-te pels drets dels infants”
2016  “Mou-te per les persones amb discapacitat”

 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Anys

Canal TMB

Captura video

Club GENTMB

Club GenTMB