Dimecres, 20 de juny de 2018

Comença una nova edició del Tria la teva causa

 

Tria la teva causa / TMB

Comença una nova edició del Tria la teva causa

Per setè any consecutiu, després de l'èxit assolit en les edicions anteriors, els treballadors de TMB són cridats a proposar causes socials que finalment puguin esdevenir la causa solidària central de TMB per a l'any 2017.

Redacció / 15.02.17 - 10:00h

De la mateixa manera que s'ha fet en les dues anteriors edicions, el departament d'estudis de TMB enviarà per correu electrònic aquesta enquesta, a través de la qual cada treballador podrà proposar aquella o aquelles causes socials o entitats amb les quals tingui una especial vinculació. El termini per participar-hi conclourà el dia 28 de febrer.

El dia 3 de març es publicaran les cinc causes més votades i s'obrirà una nova fase, que anirà del 6 al 31 de març, per escollir-ne una. 

Després del recompte final, el dia 3 d'abril es publicarà la causa escollida pels treballadors de TMB per a la campanya del Mou-te 2017 i es començarà el treball de disseny de les activitats conjuntament amb les entitats més representatives de la causa, que es duran a terme en l'últim trimestre de l'any.    

 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Anys

Canal TMB

Captura video

Club GENTMB

Club GenTMB