Divendres, 27 d'abril de 2018

El Club GenTMB et convida al cinema!

 

Cars 3

El Club GenTMB et convida al cinema!

El Club GenTMB i Disney conviden els membres del Club GenTMB a assistir a la preestrena de la pel·lícula "Cars 3". Només has d’accedir al club, imprimir el cupó personalitzat i recollir fins a quatre entrades gratuïtes.

Redacció / 03.07.17 - 08:31h

En el marc de les activitats organitzades per TMB Cultura, que entre altres objectius vol apropar la cultura als usuaris del transport públic, recentment s'ha signat un acord de col·laboració amb Disney, un referent mundial en l'entreteniment.

Disney ja ha participat al Concurs de Relats Curts Online 2017 i al festival Subtravelling. Ara ens ofereix la possibilitat que els membres del Club GenTMB puguin gaudir d'una jornada d'entreteniment per a tota la família assistint a una preesetrena exclusiva.

La sessió tindrà lloc el dia 11 de juliol a les 19 h al cinema Glòries Multicines (avinguda de la Diagonal, 208, Barcelona). 

Aconseguir les entrades és molt fàcil. Només has d'accedir al web del Club GenTMB, identificar-te com a usuari i accedir a l'oferta de TMB Cultura. Ho pots fer per mitjà del menú lateral Cultura i espectacles o bé del menú superior, fent clic a la pestanya Novetats. Un cop hagis accedit a l'oferta, només t'has de descarregar un cupó personalitzat, que has de bescanviar al Punt TMB d'Universitat (de 8 a 15 h) per un màxim de quatre entrades per treballador.

Per als que encara no siguin membres del Club GenTMB, formar-ne part és molt fàcil. Només cal accedir al web www.clubgentmb.cat i donar-s'hi d'alta. Com que és un club exclusiu, cal utilitzar l'adreça electrònica corporativa. Les persones que no en disposin poden enviar un correu electrònic a comunicaciointerna@tmb.cat  i els indicaran la manera d'accedir-hi.

Aquesta oferta està limitada a les 259 localitats de la sala. 

 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Conceptes
Anys

Canal TMB

Captura video

Club GENTMB

Club GenTMB