Divendres, 22 de juny de 2018

Canvis en les funcionalitats dels abonaments Hola BCN!

 

Hola BCN! / TMB

Canvis en les funcionalitats dels abonaments Hola BCN!

Els abonaments de 2, 3, 4 o 5 dies Hola BCN! s'adapten a les necessitats del seu públic potencial, turistes i visitants que vulguin moure's per la ciutat i l'àrea metropolitana en el transport públic, i passen a funcionar per hores i no per dies.

Redacció / 04.05.17 - 11:15h

Així, el temps de validesa del títol s'activarà quan l'usuari validi el seu primer viatge. Amb la nova funcionalitat, el títol de 2 dies serà vàlid per 48 hores, el de 3 dies passa a tenir una validesa de 72 hores i així fins al de 5 dies, que tindrà una validesa de 120 hores des de la primera validació. 

L'Hola BCN! és un títol de transport unipersonal que permet viatjar il·limitadament en Metro, Bus urbà (TMB), funicular de Montjuïc, TRAM, línies urbanes d'FGC (Zona 1) i Rodalies de Catalunya (Zona 1). 

Aquests abonaments inclouen el desplaçament d'anada i tornada amb metro de la L9 des de les dues terminals de l'aeroport cap al centre de Barcelona, sense necessitat de pagar cap suplement ni d'agafar un bus llançadora, que seria el cas si el viatge es fes en Rodalies, ja que aquest servei només arriba a la terminal 2 de l'aeroport. 

Es poden adquirir a les màquines de la xarxa de metro, als punts d'informació i a la botiga online de TMB www.barcelonasmartmoving.com, així com a les oficines de Turisme de Barcelona.

Recomana als clients la compra de l'Hola BCN! 

  • Permet viatjar il·limitadament en transport públic.
  • Una vegada adquirit, el viatger ja no s'ha de preocupar més del transport. Podrà realitzar tots els viatges que vulgui per anar de compres, visitar atraccions turístiques, assistir a espectacles, etc. 
  • És fàcil i còmode.
  • Cobreix la zona geogràfica on es concentren les principals atraccions turístiques, culturals, comercials de Barcelona i la seva àrea metropolitana.
  • Inclou el recorregut en metro aeroport / ciutat de Barcelona i ciutat de Barcelona / aeroport. 
  • I com a novetat, a partir de mitjans de mes l'Hola BCN! passarà a ser un títol per hores (48, 72, 96 o 120 hores), de manera que s'adaptarà a les necessitats del client i guanyarà competitivitat respecte a d'altres productes de mobilitat.
 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Anys

Canal TMB

Captura video

Club GENTMB

Club GenTMB