Divendres, 22 de juny de 2018

Arrenca l’11a edició del Concurs de Relats Curts Online de TMB

 

Relats Curts 2017 / TMB

Arrenca l’11a edició del Concurs de Relats Curts Online de TMB

Aquest any, el concurs recorda els 25 anys dels Jocs Olímpics de Barcelona 92. Entre els premis hi ha tres viatges.

Redacció / 27.04.17 - 16:06h

L'edició d'enguany té cinc categories en les quals pot participar tothom: Relat Lliure, Els Jocs de Barcelona 92, Relat Aventura, TweetRelat i Instarelat. A més, hi ha una categoria especial exclusiva per als treballadors de TMB.  

El relat de la categoria commemorativa del 25è aniversari de la celebració dels Jocs Olímpics a Barcelona, Els Jocs de Barcelona 92, haurà de tenir 1.992 caràcters i versar sobre algun record del que va significar per a la ciutat acollir un esdeveniment esportiu de nivell mundial tot relacionant-ho amb els transports de TMB. 

Un altra categoria que s’estrena és el Relat Aventura, que vol fomentar la creativitat. Aquí l'escriptor haurà de ser creatiu i acabar el relat iniciat d'una història basada en el guió d'una pel·lícula de Disney, "Piratas del Caribe, la venganza de Salazar". La història no ha de superar els 3.500 caràcters.

A la secció Relat Lliure, les narracions hauran d'estar escrites en una sola pàgina, amb un màxim de 3.500 caràcters, en català o en castellà, i han de versar sobre una història viscuda o imaginada en un bus o al metro i també parlar de la bona convivència a les instal·lacions de TMB. 

En la categoria TweetRelat, els usuaris de Twitter poden escriure una història de menys de 140 caràcters fent servir l'etiqueta #RelatsTMB2017 i esmentar i ser seguidors del perfil corporatiu de TMB (@TMB_Barcelona). La secció té com a premi un xec regal de 50 euros per fer una compra a internet.

A l'Instarelat, els usuaris han de publicar a Instagram una fotografia etiquetada amb #RelatsTMB2017, ser seguidors del perfil de TMB (@tmb_bcn) i acompanyar la imatge amb un titular que transmeti la història de la instantània de forma original. El premi són 50 euros per fer una compra a internet.

Finalment hi ha la modalitat restringida per a treballadors de TMB, en què únicament hi poden participar els treballadors de qualsevol de les societats del Grup TMB. Aquesta modalitat permet participar en totes les categories anteriors i té com a premi un xec regal de 50 euros per fer una compra a internet.

Els guanyadors de les sis categories s'emportaran lots de llibres, inscripcions en cursos presencials d'escriptura que organitza l'Escola d'Escriptura de l'Ateneu Barcelonès i invitacions per veure l'obra de teatre del Grec Festival 2017 sobre l'aniversari dels Jocs Olímpics. A més, els autors premiats veuran els seus relats publicats als suports de TMB.

Per fomentar la participació s'atorgarà el premi The Reader al relat més votat i entre tots els participants que votin els seus relats preferits al web del concurs se sortejaran 250 llibres, gentilesa de l’Associació d’Editors en Llengua Catalana.

L'admissió de relats en les sis categories es tanca el 31 de maig.

 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Anys

Canal TMB

Captura video

Club GENTMB

Club GenTMB