Ioga / Arxiu
Ioga / Arxiu

Ajuts 2012/2013

Ajuts per dur a terme activitats de desenvolupament personal i social.

Albert Piqué / 15.05.12 - 09:44h

Cada any per aquestes dates es convocaven els ajuts per dur a terme activitats de desenvolupament personal i social dels treballadors de TMB, i aquest any, tot i la difícil situació econòmica, la direcció de la companyia no vol renunciar-hi, ja que juguen un paper molt important en la cohesió entre les persones de l’empresa.

Així doncs, s’assumirà un compromís doble. Per una banda, s’ha encarregat als responsables d’organitzar aquestes activitats el màxim esforç per trobar les condicions més favorables per cadascuna, de manera que el nombre de participants augmenti i es redueixi al màxim el cost que cada persona haurà d’assumir. Així quedaria compensada la desaparició de l’ajut econòmic que fins ara la companyia feia per cada participant. D'altra banda, TMB es compromet a costejar les despeses associades a la logística i instal·lacions, per aconseguir així unes activitats de primer ordre a preus molt competitius.

En aquest sentit, en els propers dies s’aniran publicant informacions sobre cada una de les activitats ─pintura, running, ciclisme, pàdel, tai-txi, dansa, ioga, cant coral, excursionisme, bàsquet i futbol─, algunes de les quals acompanyades d’uns cartells informatius que es distribuiran pels centres de treball.  Alhora, al web de benestar social i polítiques d’integració s'hi podrà trobar més informació sobre els dies i horaris de les activitats, així com una adreça de correu electrònic on es poden dirigir les consultes. 

 


 

Compartir

Informació relacionada

Seccions
Institucions
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB