Dimecres, 20 de juny de 2018

4a edició de la sortida d'esquí i raquetes de neu

 

Llac de la Vall de Núria

4a edició de la sortida d'esquí i raquetes de neu

El dies 11 i 12 de març l'estació d'esquí de la Vall de Núria acollirà la quarta edició del cap de setmana de neu organitzat pel grup excursionista de TMB, oberta a treballadors, amics i familiars.  

Redacció / 06.02.17 - 09:04h

Un any més el Grup Excursionista de TMB organitza l'aventura a la neu amb els encants de la Vall de Núria. Aquest any, i com a novetat, s'ofereix la possibilitat d'estar-hi un dia més, pujar el divendres i passar una nit més a l'hotel.

És una activitat oberta als treballadors, amics i familiars que vulguin gaudir dels esports d'hivern i viure la neu del Pirineu d'una manera diferent, esquiant o fent rutes de senderisme amb les raquetes de neu, idònies per a tots els públics, ja que permeten desplaçar-se amb facilitat per sobre de les superfícies nevades. Aquest és, possiblement, l'esport més semblant a l'excursionisme tradicional, amb la diferència que es realitza sobre un medi en canvi constant, la neu. Amb l'ajut d'unes raquetes, bastons i un material de seguretat, aquest esport et permet descobrir la muntanya hivernal caminant i gaudint del paisatge majestuós de la Vall de Núria.

Aquelles persones que estiguin interessades a fer l'excursió trobaran tota la informació al cartell informatiu i s'han de posar en contacte amb el coordinador del Grup Excursionista de TMB, Manuel Iribarne miribarne@tmb.cat, mòbil: 646 311 369

Heu de tenir en compte que les places són limitades i que s'atendrà la petició per rigorós ordre de sol·licitud. S'ha de fer un primer pagament equivalent al 50% de l'import total i un segon pagament uns dies abans de la sortida.

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Anys

Canal TMB

Captura video

Club GENTMB

Club GenTMB